Nabi navigation header

'Nabi' is Koreaans
voor 'vlinder'.

In het Oudgrieks betekent
het woord 'Psyche' vlinder
en staat symbool voor
'genezing van de ziel'.

"Je moet bereid zijn om eerst diep te graven in jezelf
om vervolgens boven je oude zelf uit te stijgen."

Wat willen Vlinders ons vertellen?

De vlinder is een teken dat nieuwe vreugde onderweg is naar jou en dat het tijd is het leven iets luchtiger te gaan zien, met nieuwe ogen te bekijken en het geluk waar je zo naar verlangt toe te laten. De vlinder laat jou weten dat het nieuwe begin heel dichtbij is. Dat jij de nectar van het leven mag gaan proeven en dat het tijd is het verleden daar te laten waar het hoort. De tijd is aangebroken om jezelf te laten zien, naar voren te komen en jouw ware schoonheid van jouw pure ziel te laten stralen. Dit is jouw tijd om te vliegen.

bron: Caroline de Bree

Betekenis van de vlieglijn

Je moet bereid zijn om eerst diep te graven in jezelf om vervolgens boven je oude zelf uit te stijgen.

Aanpak

Individuele coaching

Iedereen staat op zijn eigen punt in persoonlijke groei. Het is belangrijk dat er vertrokken wordt vanuit het punt dat toegankelijk en haalbaar is voor jou. Van daaruit wordt gekeken welke behandelingswijze past bij jou op dit moment. Hierbij maak ik graag gebruik van tools als gesprekstherapie, EFT, meditatie, Access Bars of pranic healing.


Werken met groepen

Leren van elkaar en met elkaar, samen nadenken en praten over het leven en de liefde, om zo tot nieuwe inzichten te komen die helpend zijn om je leven te verlichten. Hierbij vertrek ik graag vanuit boeken die mij hebben geinspireerd om vandaag een veel gelukkiger en bewuster mens te zijn dan voorheen. Daarnaast put ik natuurlijk ook uit mijn eigen ervaringen, opleidingen, cursussen en workshops die mijn eigen leven hebben verlicht. Nieuwe inzichten kunnen vastgeroeste, niet-helpende overtuigingen transformeren naar nieuwe helpende overtuigingen. Dit kan enorm helpend en helend zijn. Het maakt dat dingen in beweging komen en er een geheel nieuwe realiteit kan ontstaan. Een nieuwe werkelijkheid die jij zelf vorm geeft, steeds meer in overeenstemming met jouw diepste verlangens. Stapje voor stapje kom je vast en zeker dichter bij je doel.


Alles start altijd bij jezelf

Ik kan anderen maar helpen in die mate dat ik in staat ben om mezelf te (laten) helpen. Om die reden engageer ik mij ook naar mezelf en naar die mensen die bij mij komen voor hulp, om altijd aan mezelf te blijven werken. Om alle laagjes, die er uiteraard ook bij mij nog zijn, rustig verder af te schrapen, zodat ook ik nog steeds dichter bij mijn kern kom. Persoonlijke groei en professionele groei gaan altijd hand in hand bij een gezonde loopbaan, althans in mijn ervaring.

"Ik help mensen als een manier om aan mijzelf te werken
en ik werk aan mijzelf om mensen te helpen". - Ram Dass.