Nabi navigation header

Privé-coaching

Jij staat centraal, niet het middel.

Nabi Coaching is er voor jouw persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Als coach focus ik op jouw unieke uitdagingen en behoeften, van emotionele en psychologische kwesties tot relationele en lichamelijke problemen. We werken samen aan jouw angsten, burn-out, stress, hoogsensitiviteit, lichamelijke klachten, relatieproblemen en traumaverwerking. Mijn benadering is gericht op het versterken van jouw veerkracht en het bevorderen van zelfbewustzijn, zodat je voluit kunt leven. Hier vind je ondersteuning op maat, afgestemd op jouw persoonlijke situatie en doelen. Ontdek hoe jij centraal staat in onze samenwerking voor een gezonder en bewuster leven.


Duur

Een coaching duurt 2 uur.


Prijs

€ 75,00


Studenten: € 60,00

Bij Nabi Coaching kan je terecht voor klachten bij:

Angsten:

Angststoornissen kunnen diep ingrijpen in je dagelijks leven, ontdek strategie├źn om deze angsten te herkennen en aan te pakken door middel van persoonlijke coaching en technieken zoals mindfulness en EFT tapping.Burn-out:

Deze uitputtingstoestand vraagt om een zorgvuldige aanpak. Samen werken we aan het herstellen van jouw energie en het opnieuw vinden van passie voor je dagelijkse activiteiten.Stress:

Leer stress te herkennen en effectief te beheersen met technieken die zowel lichaam als geest kalmeren, en ontdek hoe je een gezondere levensstijl kunt leiden.Hoogsensitiviteit - HSP:

Als HSP'er voel je prikkels intenser; samen verkennen we hoe je deze gevoeligheid als kracht kunt gebruiken en hoe je je beter kunt afschermen voor externe stressoren.Lichamelijke klachten:

Vaak zijn fysieke klachten verbonden met psychische stress. We onderzoeken de psychosomatische connecties en werken aan zowel lichamelijk als emotioneel herstel.Relatietherapie

Of het nu gaat om communicatieproblemen of het herstellen van vertrouwen, samen werken we aan het verbeteren van jullie relatie door bewustzijn en begrip te verhogen.Traumaverwerking

Het verwerken van traumatische ervaringen kan een complex proces zijn. Ik bied ondersteuning om deze ervaringen een plek te geven en te werken aan een toekomst waarin je je niet meer door je verleden laat beheersen.