Nabi navigation header

Bewustzijnsontwikkeling

Verandering is altijd
mogelijk, want jij
bent liefde.

"Bevrijding bestaat door inzicht, niet door inzet". - Paul Smit.

Bewustzijnsontwikkeling

Open je nieuwe wereld

De manier waarop wij leven en denken is bijna volledig gevormd door onze cultuur, onze opvoeding en ons onderwijssysteem. Hierdoor denken en handelen wij vaak tegen de natuur van onze essentie in. Daarom is het belangrijk om te kijken naar ons wereldbeeld, onze gedachten en onze overtuigingen. We onderzoeken welke van deze nog bij ons passen en welke eigenlijk alleen maar leiden tot beperking en frustratie. Zo komen we steeds dieper bij onszelf, creëren we nieuwe liefdevolle gedachten, beelden en overtuigingen en zetten we deze vervolgens om in de realiteit. Er gaat dan letterlijk 'een nieuwe wereld' voor je open.


Vanuit een totaal nieuw wereldbeeld leren kijken naar wat ons allemaal 'overkomt', maakt dat we anders in het leven gaan staan en van daaruit anders zullen handelen en andere keuzes zullen maken.


Access Consciousness biedt een aantal Tools aan die ontworpen zijn om meer bewustzijn mogelijk te maken. Ik maak graag gebruik van de Access Bars en de Clearings om de kwaliteit van leven te vergroten bij mijn cliƫnten. Gary Douglass is de grondlegger van Access Consciousness. Meer uitleg vind je op deze website.

Maak een afspraak