Nabi navigation header

Fysiek Welzijn

Fysieke klachten
verdwijnen vaak, nadat er
op de emotionele laag
aan het trauma gewerkt
wordt.

"Een gezonde geest in een gezond lichaam
is waar we samen naar streven."

Fysiek welzijn

Zielsoorzaken van ziekte

Ziekte is niet enkel een biologisch gegeven, maar heeft ook een spirituele of symbolische betekenis. Ziekte wil ons bewust maken van wat nog onbewust is. Zij spoort ons aan te veranderen. Deze conclusie trekt dokter Hamer na jaren van onderzoek. Meer info hierover vind je op zielsoorzaken van ziekte.

Los van het feit of je dit nu gelooft of niet, is het een vaststaand feit dat fysieke klachten vaak verdwijnen, nadat er op de emotionele laag aan het trauma gewerkt wordt. Dit heb ik persoonlijk mogen ervaren bij mezelf en bij anderen na toepassing van EFT.

Sommige klachten verdwijnen onmiddellijk na een of enkele sessies. Er zijn echter ook ernstige aandoeningen die soms chronisch of langdurig zijn. Deze hebben veel meer tijd nodig om te genezen. Om deze mensen ook energetisch te ondersteunen in hun medisch genezingsproces ben ik op zoek gegaan naar een tool die hierbij kan helpen.

Pranic Healing

Mijn zoektocht leidde mij naar Pranic Healing. Dit is therapie zonder aanraking, het werkt op het energetisch lichaam. Master Choa Kok Sui is de grondlegger van Pranic Healing. Hij verrichtte meer dan 20 jaar onderzoek naar allerlei vormen van healing. Hij onderzocht welke technieken echt helpend waren en behield deze. Mijn leermeester voor Pranic Healing was Ralph van Delft. Meer info over Pranic Healing vind je op zijn website Alles over Pranic Healing.

Maak een afspraak