Nabi navigation header

Recensies

Mieke

Ik ben blij dat ik deze cirkel mag meevolgen. Heidi, jij doet dat schitterend volledig vanuit je hart. Ik kijk er iedere week naar uit om te komen. Ook leer ik wel altijd iets bij om weer beter bij mezelf te komen. We vormen samen een fijne groep waar iedereen wel eens haar ei kwijt kan en mekaar respecteert. Dank voor de cirkel en ik wens je heel veel succes in je verdere cirkels.

Jan

Heidi, graag wou ik even duiden wat een ondersteuning ik heb mogen ondervinden door de weg die ik samen met jou mocht afleggen. Als zwaar zieke patiënt (lees kanker) en 4 zware ingrepen was ik zowel geestelijk als lichamelijk een wrak. Toen mocht ik bij jou EFT in combinatie met pranical healing ervaren. Via jou en je kracht werd me duidelijk dat via EFT de andere kant van mezelf werd weerspiegeld, verdriet van vroeger, momenten van twijfels, relationele problemen en zoveel meer maakten deel uit van mijn pad. Na het emotionele en het erkennen en het plaatsen, en vooral het afsluiten kreeg en krijg ik nog steeds via pranical healing de kracht, energie en liefde wat in combinatie met de traditionele geneeskunde de pijnen draaglijker maken. Slechte gevoelens ruimen plaats voor rust, acceptatie en dankbaarheid. Dank Heidi dat je voor mij de weg van liefde en zijn wie ik ben, hebt gemaakt.

Judith

Naar Heidi gaan voor privé-coaching heeft mij ontzettend geholpen, alsook mijn kinderen en man.Ik voel me gesterkt met kennis waardoor ik de voorheen lastige situaties nu al voor me zie ontvouwen of ik kan deze geheel vermijden. Hierdoor ben ik kundiger en rustiger en ook algemeen zelfzekerder, omdat ik nu weet dat ik de situatie aan kan. Heidi neemt uitgebreid tijd voor me, er is geen tijdsdruk en zij oordeelt niet. Door haar jarenlange ervaring met kinderen heeft ze waarschijnlijk alles al gezien en gehoord. Ze herkent en vertaalt en vat mijn situatie samen, zodat ik er via een andere kant naar kan kijken en ervan kan leren. Hier neemt ze het voortouw op andere opvoedkundigen en lifestyle coaches door duidelijke en goed onderbouwde inzichten en uitleg met daadwerkelijk werkende praktische hints en tips. Ik zal Heidi altijd dankbaar zijn voor wat ze voor mij en mijn familie al gedaan heeft en nog steeds betekent!

Erika

De cirkel 'Op zoek naar verbinding en bewustwording' heeft mij een andere kijk gegeven waardoor ik rustiger geworden ben. Ik heb ook het gevoel dat ik er sterker ben uitgekomen.

Ester

Dankzij de cirkel heb ik meer inzichten gekregen waardoor ik nu anders omga met het leven in het algemeen. Zeer verrijkend en leerzaam.

Jaffar

Het was verrassend om mezelf nog beter te leren kennen tijdens de privé-coachings. Hierdoor handel ik nu ook anders in moeilijke situaties.

Reinhilde

Door vrienden ben ik hier terecht gekomen, ik had geen rust meer en ik voelde me niet lekker in mijn vel, dus er maar na toe. Na 5 keer geweest te zijn, kwam ik als een ander persoon terug. Ik heb mijn rust terug gekregen, mijn hoofd is leeg. Ik ben er als een heel ander persoon uitgekomen. Mijn dank hiervoor.