Nabi navigation header

Cirkel

Op zoek naar verbinding en bewustwording

In een cirkel komen we samen om ons met elkaar te verbinden en om van en met elkaar te leren over het leven en de liefde. Je ervaart het gevoel van verbonden te zijn met gelijkgestemden, samen van gedachten te wisselen en je begrepen te voelen. Hier is er echt ruimte voor diepgaande gesprekken en je krijgt de kans om te leren van andere mensen, hoe zij bijvoorbeeld omgaan met zelfzorg en zelfliefde en dit dagelijks in de praktijk omzetten.


We starten de eerste samenkomst met een kennismaking: we zoeken naar verbinding met elkaar en creëren samen een veilige plek die nodig is om onszelf te mogen zijn in het hier en nu, je bent er bij en je mag er zijn zoals je er nu inzit.


Daarna bestaat het programma van de cirkel steeds uit 2 delen: We starten met samen onze zorgen en verdriet, maar ook onze vreugdes en succesverhalen te delen. Daarna gaan we over op een inhoudelijk deel dat nieuwe inzichten en tools aanreikt om anders naar het leven te kijken, waardoor je blik zich verruimt, je bewustzijn groeit en er nieuwe mogelijkheden komen op je pad om met de dagelijkse zorgen om te gaan. Beetje bij beetje merk je dat je zelf anders in het leven gaat staan, anders naar jezelf en de wereld gaat kijken en dat dit werkelijk een verlichtend effect heeft op je leven.


Wil jij ook graag deelnemen aan zo’n cirkel of wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met Nabi en dan kijken we samen of er een cirkel is waarbij je kan aansluiten of dat er een nieuwe cirkel kan worden opgericht.


Groep

maximaal 6 personen


Samenkomsten

om de 2 weken op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag


Locatie

Nabi: Soezenstraat 3, 3960 Bree


Tijdstip

Steeds van 19.30u tot 22.00u


Prijs

€25,00 per samenkomst

Studenten €20,00


Koffie, thee en water zijn inbegrepen in de prijs.