Nabi navigation header

Aanbod

Ontspannen en vredevol kunnen meedrijven op de stroom van het leven, is het mooiste wat er is. Dat is waar zelfontwikkeling je stap voor stap naartoe leidt. Ik wens het iedereen van harte toe.

Privé-coaching

Jij staat centraal, niet het middel.

Bij een privé-coaching luisteren we eerst wat er bij jou speelt in het hier en nu. Wat brengt jou vandaag hier? Van daaruit kijken we waar je op dit moment nood aan hebt. Dat kan variëren van een luisterend oor, een goed gesprek dat nieuwe inzichten brengt, toepassing van Access Consiousness, EFT tot Pranic Healing. De methodiek is het middel dat ingezet wordt volgens jouw noden in het heden. Jij staat centraal, niet het middel.


Duur

Een coaching duurt 2 uur.


Prijs

€ 75,00


Studenten: € 60,00

Cirkel

Op zoek naar verbinding en bewustwording

Een cirkel biedt je een veilige haven, een luisterend oor, troost, steun en nieuwe perspectieven. We komen samen om ons met elkaar te verbinden en om van en met elkaar te leren over het leven en de liefde. Je ervaart het gevoel van verbonden te zijn met gelijkgestemden, samen van gedachten te wisselen en je begrepen te voelen. Hier is er echt ruimte voor diepgaande gesprekken en je krijgt de kans om te leren van andere mensen, hoe zij bijvoorbeeld omgaan met zelfzorg en zelfliefde en dit dagelijks in de praktijk omzetten.


We starten de eerste samenkomst met een kennismaking: we zoeken naar verbinding met elkaar en creëren samen een veilige plek die nodig is om onszelf te mogen zijn in het hier en nu, je bent er bij en je mag er zijn zoals je er nu inzit.


Daarna bestaat het programma van de cirkel steeds uit 2 delen: We starten met samen onze zorgen en verdriet, maar ook onze vreugdes en succesverhalen te delen. Daarna gaan we over op een inhoudelijk deel dat nieuwe inzichten en tools aanreikt om anders naar het leven te kijken, waardoor je blik zich verruimt, je bewustzijn groeit en er nieuwe mogelijkheden komen op je pad om met de dagelijkse zorgen om te gaan. Beetje bij beetje merk je dat je zelf anders in het leven gaat staan, anders naar jezelf en de wereld gaat kijken en dat dit werkelijk een verlichtend effect heeft op je leven. Deze cirkels hebben hierdoor ook een therapeutisch effect op de deelnemers.


Wil jij ook graag deelnemen aan zo’n cirkel of wil je hier meer informatie over? Neem dan contact op met Nabi en dan kijken we samen of er een cirkel is waarbij je kan aansluiten of dat er een nieuwe cirkel kan worden opgericht.


Groep

maximaal 6 personen


Samenkomsten

om de 2 weken op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag


Locatie

Nabi: Soezenstraat 3, 3960 Bree


Tijdstip

Steeds van 19.30u tot 22.00u


Prijs

€25,00 per samenkomst

Studenten €20,00


Koffie, thee, water en koekjes zijn inbegrepen in de prijs.